изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:59 EEST
Владимир Каролев напусна СОС - с тъга    
Политика Пет месеца след местните избори той заяви, че напуска Столичния общински съвет поради слабите резултати на НДСВ

Общинският съветник Владимир Каролев напусна днес поста си на съветник в Столичния общински съвет (СОС). Пет месеца след местните избори той заяви, че напуска поради слабите резултати на НДСВ на тези избори.

Тогава бившият агент на Държавна сигурност Владимир Каролев беше кандидат за кмет на София и получи 12 479 гласа, 2,69%. Каролев водеше листата на НДСВ и с получени 11 344 гласа, 2,46%, влязоха двама съветници от Националното движение за стабилност и възход , както сега се нарича някогашната "царска" партия - самият той и Любомир Дацов

"Да си общински съветник не е постоянна работа. Аз напускам, макар и с тъга, тъй като бях обещал, че ще напусна, ако НДСВ не постигне по-добри резултати", каза Каролев.

Понеже аз водих листата на НДСВ, и освен това бях кандидат за кмет, бях обещал два пъти - при обявяването на кандидатурата ми на 1 септември 2011 г. и след това на 23 септември, когато открих кампанията си - и двата пъти казах много ясно, че искам да постигна по-добри резултати от предишния път, в противен случай няма да съм общински съветник.

За съжаление, не успях да постигна по-добри резултати. Пак имаме двама общински съветника. Имаме малко повече гласове - 700-800, което също не е добър резултат.
Още като минаха изборите, аз казах на ръководството, че ще напусна Политическия съвет на партията и общинския съвет", обясни Каролев.

В СОС ще го замести следващата от НДСВ в листата - някогашната зам.-министърка на икономиката в правителството на Сакскобургготски Любка Качакова.

Каролев каза, че не отива в нова партия, "независимо дали ще бъде направена партията на Меглена Кунева".

http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Владимир Каролев напусна СОС - с тъга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди