изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:25 EEST
Цветанов брани благородството на Веселин Маринов    
Политика Да не се спекулира с благородните жестове на някои българи, призова вицепремиерът Цветан Цветанов във Велико Търново по повод информации, че певецът Веселин Маринов ще води листата на ГЕРБ в региона на следващите парламентарни избори.


„Дарението, което направи на великотърновската болница, е личен жест на Веселин Маринов. Той е от този регион (от Полски Тръмбеш - б.р.) и винаги е бил съпричастен към проблемите тук и е искал да помогне", защити го вътрешният министър, който е във Велико Търново, за да участва в тържествата за празника на града днес.
Наскоро популярният изпълнител дари на болницата в старата столица кувьоз, което пък породи слухове, че ще става депутат от управляващата партия.

Маринов, който е семеен приятел на Цветанов, пя миналата година на предизборната кампания на ГЕРБ. Преди това изпя химн за МВР, който предизвика бурни коментари, а името на певеца и до днес се свързва с фразата "Нашата полиция ни пази".

Цветанов добави още, че въпросът с листата във Великотърновска област за изборите догодина не е коментиран и помоли да не му се приписва ролята на кадровик по отношение на промените в правителството.
„Всички решения, които се взимат, са вследствие на много задълбочен анализ в присъствието на премиера. В общи линии, когато има дискусия, винаги премерваме и едната, и другата страна", обясни той, цитиран от Дарик радио.
"Всичко, което взимаме като решения, се съгласува и с парламентарната група, защото знаете, че политиката, която реализира правителството, секторните политики, които реализират съответните министри, може да бъде факт само с парламентарната група и парламентарната подкрепа, която получаваме", каза още вицепремиерът.

“От вас чувам за това”, е заявил самият Веселин Маринов пред в.“Труд” в отговор на въпрос дали ще става депутат. Той добавил единствено: “Тъжно ми е” изключил телефона си, без да уточни какво го натъжава.

Освен дарението за болницата певецът изнесе и лекция във Великотърновския университет, в която разказа пред студентите за възходите и тежките моменти в живота си.
Маринов взел диплома от УНСС по финансов мениджмънт миналата година. Започнал да учи второ висше на стари години, за да може да управлява фирмата си за шоубизнес.
“Аз съм типичен представител на капитализма. Работя от сутрин до вечер. Сам организирам концертите си, сам търся спонсори и сключвам договори. Имам фирма, в която са ангажирани 19 души, а на всеки голям концерт съм отговорен за още 150 души, които обслужват техниката и сцената”, похвали се Маринов.

Той обясни, че е единственият български певец, който ръководи фирма.
“Трудно е да осигуряваш хляба на някой друг, особено в това време на изгубени ценности. Но с личен пример и с финансови стимули успявам да мотивирам хората си. Не съм привърженик на идеята, че някой трябва да бъде уволнен, когато е сгрешил. Предпочитам да му дам възможност да се почувства виновен, да поговорим. Така съм ставал приятел с много от моите сътрудници”, деликатно коментира певецът кадровите промени в правителството. http://dnes.dir.bg

ВСИЧКО ЗА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ

 


Сходни връзки

Цветанов брани благородството на Веселин Маринов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди