изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:00 EEST
Морги въртят бизнес с магьосници    
НовиниСанитари масово продават водата, с която се мият труповете в моргите на магьосници за правене на черна магия. Литър от течността струва средно около 10 лева, твърдят от ръководството на едно от водещите отделения по патоанатомия.



За търговията с мръсна вода преди броени дни санитарка от болницата в Стара Загора е била уволнена, пише “Телеграф”. Леля Янка, както е позната сред колегите си санитарката, била спипана от прекия си началник на прибира банкнота от 10 лева.

Срещу парите тя предала пластмасово шише, пълно с течност на млад ром. Щом попадне в ръцете на ходжа, водата от мъртвец може да причини на всеки болест, непоносими болки или дори смърт, твърдят запознати.

Преди време пък стана ясно, че за извършването на зловещи заклинания, шарлатани разбиват урните в софийския гробищен парк „Бакърена фабрика” и задигали праха на мъртъвците. Понякога водели със себе си и поръчителите на въпросната черна магия, за да се уверят с очите си, че за приготвянето й се използва останалото от починал и изгорен човек.

Врачки се научили да идват на „Бакърена фабрика”, да разбиват урните и с голи ръце да вземат от пепелта на покойниците. След това я използвали за различни заклинания и злодеяния. За услугата, която извършвали, особено ако клиентът се е уверил с очите си, че съставките са автентични, черните субекти взимали от 1000 лева нагоре, като други 200 се заделяли за гробищния служител, който неизменно ръководел оскверняването на последния дом, говори се от уста на уста.

Според свидетели на са били рядкост и случаите на припадъци на гробищата, когато близките идвали и виждали какво се е случвало с обичните им покойници.
 


Сходни връзки

Морги въртят бизнес с магьосници | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди