изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:31 EEST
Кунева: ГЕРБ са в компроматна криза    
Политика

"Днес на всяка една сделка гледаме като на "оцветена" и си задаваме въпроса - кому е изгодна. Това е типичният въпрос за всеки един криминалист, но е лошо, ако това се превърне във въпрос на обществото". Това заяви в Стара Загора председателят на Сдружение "България на гражданите" Меглена Кунева. Така тя отговори на журналистически въпрос дали придобиването на Горубсо - Мадан от фирма на Николай Вълканов може да се разглежда като реверанс към ДПС, предаде БТА.



Кунева припомни, че преди няколко месеца ДПС е подкрепило сделката на правителството по приватизацията на "Булгартабак".

"ГЕРБ са в компроматна криза!"- така Меглена Кунева коментира намесването на името й в компроматни твърдения. В отговор на въпрос - "къде вижда политическия картел между БСП и ГЕРБ", Меглена Кунева посочи, че от уволнението на министър Трайчо Трайков доволни били както от БСП, така и от ГЕРБ.

Според Кунева пред Сдружението няма поставени срокове кога би се превърнало в партия. "Днес съм по-убедена от вчера, но искам да видя енергията на хората. Не харесвам ГМО-та нито в природата, нито в политиката", допълни тя. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Кунева: ГЕРБ са в компроматна криза | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди