изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:24 EEST
Доктор Венелина Милева – обявена за „Business Woman” 2012    
Мис & Мистър Мисис България Свят 2011 Венелина Милева представи страната ни на световния финал на конкурса „Mrs. Multiverse” 2012 в Холандия. В страната на лалетата среща си дадоха носителки на титлата „Мисис“ от 30 страни, между които Канада, Индия, Суринам, Малайзия, Нигерия, Судан, Беларус и др.

 В продължение на една седмица участничките трябваше да доказват своя интелект, да представят себе си и страната в най-добра светлина и да спазват протокола, като през цялото време бяха следени от журито.
  
  Освен натоварената програма и репетициите, участничките имаха четири интервюта с журито, две интервюта с психолози, както и трябваше да отговорят на тест от 200 въпроса. Специално за гала-вечерта д участниците работеше хореограф от Ню Йорк.
  
  За първи път на международен конкурс участничките бяха подложени и на друг тест – в продължение на пет вечери те трябваше да определят с явно гласуване коя от тях е най-дружелюбна, ярка личност и други подобни. Единодушно те определиха българката като най-стилната жена в конкурса. Нашето момиче се представи с официалните тоалети от „Bridal Fashion” и стилни облекла от собствения си гардероб. Огромно впечатление направи и банският костюм на българската фирма „Феми“, която шие банските костюми за „Мис Италия“.
  
  Между участничките в конкурса имаше наследствена принцеса, доцент от университета в Словакия, една от най-популярните ТВ-водещи на Украйна, актриса, шампионка по фитнес, банкерка и т.н. Всички участнички са дами с професия,
  
  Победителка стана представителката на Беларус, която е професионален модел и актриса и впечатли журито с ръст от 180 см. Нейни подгласнички станаха Канада и Хърватска. Представителката на Украйна беше дошла с телевизионен екип и ПР консултант.
  
  Нашето момиче д-р Венелина Милева грабна престижната титла „Business Woman” 2012, впечатлявайки журито с професията си – доктор – офталмолог, собствена клиника, с благотворителните си мисии в Индия, Мавритания, Мароко, Тунис, както и с благотворителната кампания на организация „Мисис България“, в която е активен участник.
  
  Чрез красотата и таланта България доказа в Холандия,че е достоен член на Европейския съюз и заслужава да бъде в Шенген. http://gossip.erogance.eu
 


Сходни връзки

Доктор Венелина Милева – обявена за „Business Woman” 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди