изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:02 EEST
В мач без значение Добруджа победи Тетевен с 3:1    
СпортДобруджа 07 (Добрич) победи гостуващия Инвестбанк Тетевен Волей (Тетевен) с 3:1 (25:13, 25:6, 25:27, 28:26) в първата среща от последния осемнадесети кръг във Висшата лига при мъжете.


Мачът не бе от значение за крайното класиране, тъй като и двата отбора вече бяха бетонирали позициите си в таблицата на втория ешелон.
Домакините наложиха пълно надмощие в първите две части, като може да се отбележи серията от десет поредни сервиса на разпределителя Христо Енев, с която бе затворен вторият гейм при разгромен резултат.  После обаче добричлии помислиха, че тетевенци сами ще се победят, отпуснаха се и това доведе трудни развръзки след 25-а точка в третия и четвъртия гейм.
Добруджа заема третото място с 35 точки от 12 победи и 4 загуби, а Тетевен – шестото с 21 точки от 7 победи и 9 загуби.  За тези два отбора официалният сезон приключи, тъй като те нито се класираха за плейаут за място в Суперлигата, нито остават на плейаут за оцеляване във Висшата лига.  Последните три мача от кръга са утре. http://bgvolleyball.com
 


Сходни връзки

В мач без значение Добруджа победи Тетевен с 3:1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди