изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:43 EET
”На един клик разстояние” е темата на кандидат-журналистите в СУ    
ОбразованиеПо темата "На един клик разстояние" пишат на днешния предварителен изпит по журналистика кандидат-студентите от Софийския университет "Св. Климент Охридски", съобщи БТА. Темата е изтеглена от кандидат-студентката Любомира Костова от Пловдив. Изтеглени са били и две контролни теми - "Панаир на суетата" и "Да имаш или да нямаш", по които обаче кандидатите нямат право на пишат.

Писменият изпит по журналистика продължава четири астрономически часа и има за цел да оцени способността на кандидат-студентите да създават цялостен и завършен писмен текст по зададена тема, посочват от СУ. Работата може да бъде написана в свободно избрана от автора прозаична форма, в достатъчен за пълноценното разгръщане на замисъла обем. Предварително желание за участие в изпита са заявили 899 кандидат-студенти.

От 14.00 ч. днес започват предварителните изпити по физика, по философия и социални науки, и по музикален инструмент или пеене в Софийския университет. Желание за участие в изпита по физика са заявили 53-ма кандидати, по философия - 123-ма, а по музика - 32-ма.
http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

”На един клик разстояние” е темата на кандидат-журналистите в СУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.89 секунди