изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:59 EET
2000 РУМЪНЦИ ИДВАТ В АЛБЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН    
Туризъм

2500 гости ще отпразнуват Великден в Албена, съобщават от пресцентъра на акционерното дружество. От тях 2000 са румънци, които са избрали да отбележат светлия християнски празник на брега на родното ни Черноморие. Останалите почиващи в комплекса ще бъдат основно българи. На 30 март първи врати ще отвори петзвездния хотел „Фламинго Гранд”, в който ще се проведе конгресно мероприятие. На 13 април ще отворят и хотелите „Калиакра”, „Ралица”, „Ралица Супериор”, „Лагуна Бийч”, „Лагуна Гардън” и „Сенди Бийч”.



”. В тях ще бъдат настанени туристите за Великден. Офертите за посрещане на празника в курорта започват от 59 лева. 10 процента е отстъпката за резервации чрез сайта Albena.bg до 31 март. След Великден в комплекса ще се настанят и първите гости от Германия на туроператора „Кур клуб”, които ще отседнат във „Фламинго Гранд”, но ще ползват възможностите за балнеолечение и рехабилитация в хотел „Добруджа”.

От тази година Албена предлага и специална оферта „Златните 55”, която е насочена към възрастни хора. Освен почивката те ще получат екскурзии и балнеолечение на преференциални цени.

През сезон 2012 г. Албена предоставя на своите клиенти безплатно ползване на най-чистия плаж на един чадър, два шезлонга и две шалтета на стая за настанените гости в Албена. Теще могат да ползват безплатно и един чадър и два шезлонга на стая по басейните на курорта. Безплатно се настанява и изхранва първото дете, всяко следващо ползва 70% намаление от цената на възрастен. Гостите на Албена ще ползват безплатен WiFi интернет достъп за гости на хотел Фламинго Гранд, Калиакра, Ралица Супериор, Ралица, Вита Парк и Ком. За всички останали хотели цена за WiFi интернет достъп за 2012 г. е 2 лв. за денонощие. Безплатни обяд и напитки на плажа в ресторант Хавана от 11 ч. до 16,30 ч. ще ползват гостите на хотелите  Ралица Супериор, Ралица, Вита Парк и Ком. Предвидени са и безплатни обяд и вечеря по DINE AROUND концепция за гостите настанени на ULTRA   и   ALL INCLUSIVE с избор в 6 а'ла карт ресторанта, в периода до 30 юни и след 3 септември. Осигурен е безплатен шатъл бус за гостите настанени в парковата зона до плажа и обратно на всеки 30 минути от 9,00ч. до 17,00 ч. Освен това туристите могат да ползват безплатно на плажа игрища за волейбол, футбол и тенис. НДТ

Специална отстъпка от Албена за вас - читателите на "Нова добруджанска трибуна" и сайта ndtnews.hopto.org, Албена ви дава 5% отстъпка за резервация за Великден, чрез код за отстъпка - NDT5 . Кодът важи само за резервации през сайта www.albena.bg или на кол-центъра в Албена на тел. 070012110 (на цената на един градски разговор).

 


Сходни връзки

2000 РУМЪНЦИ ИДВАТ В АЛБЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди