изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:06 EEST
ГЕОРГИ БРАЙКОВ ПОЛУЧИ ПОКАНА ЗА СИЛЕН ТУРНИР В ТУРЦИЯ    
СпортСъстезателят на карате клуб Самурай (Добрич) Георги Брайков получи покана да участва в най-комерсиалния турнир в Европа Istanbul open.

Информацията съобщи треньорът му сенсей Димитър Христов. Поканата дойде след петото място на национала ни в Балканиадата в Черна гора.
В първенството на полуострова Брайков участва в кат. до 57 кг в дисциплината "кумите" при родените през 1998 г. Неговият съотборник П. Пенев зае седма позиция на "ката" при родените през 1999 г.
"Поканата е голямо признание за нашия състезател, който е шампион в своята възрастова група в България. Турнирът в Турция е като Шампионската лига във футбола. В него се участва само с покана, а тази година тази чест ще имат само 8 българи. Състезанието е от 22 до 24 април в Истанбул", заяви Христов.
От Плевен неговите възпитаници се завърнаха с 4 медала - 1 сребърен и 3 бронзови, в държавно първенство за юноши старша възраст. Симеон Костадинов стана вицешампион в категория до 57 кг. на кумите. Трети завършиха Радослав Кулев на "ката" и Виолета Василева на "кумите" в кат. до 47 кг. С бронзови отличия се окичиха и девойките в отборното класирате. На добруджанци им предстои да участват в държавното първенство за деца, което ще се проведе в Сливен на 7 и 8 април. Самурай ще разчита на 30 каратеки в предстоящия шампионат.


 


Сходни връзки

ГЕОРГИ БРАЙКОВ ПОЛУЧИ ПОКАНА ЗА СИЛЕН ТУРНИР В ТУРЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди