изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:10 EEST
ПГАС ВРЪЧИ УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ПРОЕКТ    
ОбразованиеУдостоверения за завършен курс по проект, който реализира Професионалната гимназия по аграрно стопанство в Добрич, бяха връчени от зам.-кмета Камелия Койчева. Курсът е по  мярка 111 „Професионално обучение, информационни дейности и разпространение на научни знания” от Програмата за развитие на селските райони.

 В него са включени 15 курсисти от общините Добрич и Добричка. 8 от тях са обучени в растениевъдство, 7 - в животновъдство, съобщи помощник директорът на ПГАС Катя Пандерова.

Курсът бе с продължителност 30 часа, проведе се една добра дискусия на младите земеделски производители, каза директорът на гимназията Господин Господинов. Получилите удостоверения имат правото да участват по други мерки на ПРСР, допълни той.  

По проекта на ПГАС днес ще стартира нов курс по растениевъдство в Генерал Тошево, а на 18 април - по животновъдство. В Тервел обученията ще започнат през май, все още има свободни места. НДТ

 


Сходни връзки

ПГАС ВРЪЧИ УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ПРОЕКТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди