изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:58 EET
Димитър Бербатов иска в Шампионската лига, Гардиън четка българина    
Спорт Димитър Бербатов изнесе урок по достойнство, а признанието идва от британския вестник Гардиън. Авторитетното издание засипа с похвали нападателя на Манчестър Юнайтед.

"През изминалите няколко седмици се изговори толкова много за Карлос Тевес и толкова малко за един друг нападател, който миналия сезон си подели голмайсторския приз с аржентинеца. Димитър Бербатов изнесе няколко урока на нападателя на Манчестър Сити на тема как да се държи професионалният футболист в тежки ситуации", пише Гардиън.
Желанието на Бербатов е да направи трансфер в отбор, който играе в Шампонската лига, твърди в. Дейли Експрес. Точно това е причината нападателят да отклони офертите на Фулъм и Съндърланд.

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол през седмицата обяви, че го иска в състава. Намерението му е да купи Бербатов и да задържи в отбора Павел Погребняк, който сега играе като преотстъпен в Щутгарт.

Вече е ясно, че Бербатов ще напусне Юнайтед през лятото. Обяви го и сър Алекс Фъргюсън, а новината беше потвърдена и от мениджъра на Бербатов - Емил Данчев.

"През годините тихият Бербатов показа, че се справя с достойнство с трудни моменти. Така ще бъде и през лятото. Дори когато си тръгне, няма да се вдигне много шум. За раздялата ще бъде съобщено в няколко реда в сайта на Юнайтед", пише още Гардиън.

"През целия си престой в Манчестър Бербатов си играеше с умовете ни. Омагьосваше ни с фантастичните си отигравания и ни караше да се замислим при слабите мачове", завършва изданието.

През настоящия сезон Бербо има 10 мача за първенството с екипа на "червените дяволи" и е вкарал 7 попадения.  Тази вечер Юнайтед приема Фулъм в мач от 30-ия кръг на първенството и при успех ще се изкачи на върха в подреждането.

 


Сходни връзки

Димитър Бербатов иска в Шампионската лига, Гардиън четка българина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди