изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:23 EEST
ДЕПУТАТЪТ ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ E СРЕД УЧРЕДИТЕЛИТЕ НА НОВАТА ПАРТИЯ    
ПолитикаЕвродепутатът Димитър Стоянов беше избран за председател на Инициативния комитет за учредяване на новата Национал-демократична партия. Сред учредителите са депутатите, напуснали "Атака" – Валентин Николов, Борислав Стоянов, Димитър Карбов, Огнян Тетимов и Петър Хлебаров, както и Капка Сидерова.

Учредителният конгрес на Национал-демократичната партия ще бъде на 2 юни, в който са заявили желание да участват 1500 души.
В неделя в НДК се състоя първото заседание на Инициативния комитет и беше приета учредителна декларация.
Димитър Стоянов отбеляза, че в новата партия ще говори гласът на консенсуса. Отворени сме към всички партии, които изповядват патриотични цели и идеи, посочи той. Национал-демократичната партия няма да работи с ДПС, защото я смята за антиконституционна, обясни Стоянов. Той отрече да са подписвали споразумение за бъдеща подкрепа на правителството.

Новата Национал-демократичната партия ще защитава националните интереси с демократични средства, заяви депутатът Борислав Стоянов. По думите му е отминало времето на истеричния и газиран национализъм.
Колегата му Огнян Тетимов отбеляза, че тук ще бъде истинският национализъм, а не фалшивият на партия "Атака". Трябва да имаш талант, за да съсипеш партия с 21 депутати в Народното събрание, двама евродепутати, вестник, телевизия, каза той по адрес на лидера на "Атака" Волен Сидеров. "Той не е роден за политик, той е роден за "България търси таланти", добави Тетимов.
Капка Сидерова каза, че още четирима депутати смятат да напуснат ПГ на "Атака", но дали ще дойдат в новата формация, е тяхно лично решение.
Dnes.bg/НДТ
 


Сходни връзки

ДЕПУТАТЪТ ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ E СРЕД УЧРЕДИТЕЛИТЕ НА НОВАТА ПАРТИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди