изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:14 EEST
МОМЧИЛ НИКОЛОВ Е БЛИЗО ДО ТОП 100 В ЕВРОПА    
СпортВ Новотел Пловдив продължават партиите от 13-то европейско първенство по шахмат за мъже, в което участват 350 шахматисти. В седмия кръг добричлията Момчил Николов постигна победа над състезаващия се за Германия Михаел Федоровски. Родният ни гросмайстор е 133-ти във временното класиране с актив от 4 точки. В следващия кръг той ще мести "черно-белите" фигури със Соко Барош от Полша.

Начело след седмия кръг е Сергей Азаров от Беларус с 6 т., следван от 12 състезатели с 5,5 т. Иван Чепаринов е най-добре представящият се българин до момента. Той заема 21-во място с 5 т.

Европейското първенство се провежда в 11 кръга по швейцарската система, а новият шампион ще стане известен на 31 март, събота.

Съгражданките ни Драганка Георгиева и Валентина Петрова ще защитават честа на България в националния дамски отбор на страната ни на Европейското отборно първенство в Дъблин/Ирландия/ от 12 до 23 юни тази година.Това право момичетата ни добиха благодарение на силната си игра по време на квалификациите за дамски национален отбор които се проведоха в НДК-София.Тяхни партньорки в националния отбор ще са Велина Костова/София/, Диляна Стоянова/Търговище/,Мария Ангелова/Златица/ и Капка Виденова/Перник/. Отборът ще бъде гост на 27-я Международен бридж фестивал"Добрич 2012''

-Последната официална тренировка на добричките бриджьори за Фестивала ще се проведе утре,четвъртък от 19.00ч. в клуб-ресторант "Лондра''. Ще бъде изигран едносесиен двойков турнир,същият като турнирите които предстоят но с много повече участници..

-27-ят Международен бридж фестивал"Добрич 2012" ще се проведе от 5-и до 8-и април в ресторант"Панорама"на хотел"България''.Очакват се над 150 състезатели от Румъния,Русия,Англия и Норвегия,а от бългаските състезатели ще присъства голяма част от елита на този спорт.

Фестивалът се провежда под патронажа и съдействието на Община-гр.Добрич.

 


Сходни връзки

МОМЧИЛ НИКОЛОВ Е БЛИЗО ДО ТОП 100 В ЕВРОПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди