изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:45 EEST
Двете мъртви българки в САЩ работели в елитен еротичен клуб!    
Новини  Украинката Джули Абрамсън наема дни преди смъртта им балерината Полина и фотомодела Ева за нощния си клуб Jewelz Entertainment във Филаделфия

Мистериозни обстоятелства свързват смъртта на две млади и красиви българки в САЩ, разкри единствено “ШОУ”! На 16 март в апартамента си в Сан Диего, Калифорния, е открита мъртва Ева Андерсън. Според лекарите причината за смъртта й е истинска загадка. При аутопсията не са открити следи от алкохол или наркотици. На 21 март около 4 часа сутринта във Филаделфия талантливата балерина Полина Кадийска е прегазена от кола, докато пресича пешеходна пътека.

Наглед между случаите, за които съобщи първа агенция БЛИЦ, няма нищо общо. Оказва се обаче, че и двете е трябвало да работят в един и същ нощен бар като... еротични танцьорки. Полина е сключила договор само две седмици, преди да бъде убита от пияния 19-годишен шофьор. Ева пък е трябвало да се премести във Филаделфия в началото на април, установи разследване на „ШОУ”.

Нощният клуб Jewelz Entertainment е сред най-посещаваните във Филаделфия. Слави се като място, където се събират както богати бизнесмени, така и високопоставени представители на организираната престъпност. Собственичка на клуба е Джули Абрамсън - украинка, която пристига в Америка и успява за няколко години да се издигне от манекенка и танцьорка до бизнесдама с верига от заведения. Тя се запознава с топбалерината Полина Кадийска случайно и я кани да припечелва допълнително като еротична танцьорка в Jewelz Entertainment. В нощта, когато ученичката на Маша Илиева и Красимира Колдамова е прегазена,

тя се прибира именно от работа в стрийптийз-клуба,

свидетелства Джули Абрамсън. След като младото момиче умира в университетската болница “Томас Джеферсън”, собственичката на заведението пише на стената си във Фейсбук: “Днес разбрах колко крехък може да бъде животът. Умря Полина Кадийска, един рядък човек. Момиче, което беше красиво отвътре и отвън. За краткото време, в което я познавах, аз се влюбих в тази невероятна, талантлива жена!”
Джули тъжи и за смъртта на другата българка – Ева: “Ти беше невероятен човек и не мога да повярвам, че те няма”, пише тя на сайт, на който се събират пари за погребението й.

Джули и Ева се запознават покрай модна агенция, с която и двете имат договор за продуциране. Става въпрос за Model Mayhem, която се представя като фирма за модели, посредничество при сключване на договори за фотосесии и реклами.

Пред “ШОУ” “маман” Джули Абрамсън отрича да има нещо общо между смъртта на двете българки. “Странно е, че така умряха. И двете бяха прекрасни момичета. Аз не искам да говоря. По-добре потърсете този изрод, който прегази Полина, и го попитайте защо е направил това”, коментира украинката.
Според американския вестник “Филаделфия Дейли нюз” полицаите засега не работят по версията, че българката е прегазена умишлено. Шофьорът-убиец Деандре Барнс има криминално досие за разпространение на наркотици и побой на жена. Във въпросната нощ, когато блъска Полина, той кара колата си пиян. От удара балерината изхвърча, пада и удря силно главата си в земята. По-късно Деандре ще твърди пред медиите: “Изскочи на червено, не я видях. Помня само, че беше много красива,

като падна, й се видяха гащичките!”

Заради тези думи журналистите твърдят, че убиецът на Поли не е изпитал никаква вина за това, което е направил.

Според лекарите на практика Кадийска е умряла в момента, в който колата я блъска и пада на земята. Още с приемането й в болница те установяват, че вече е настъпила мозъчна смърт. Прикрепват тялото й към апарати, за да може да продължи да бие сърцето й. Но едновременно с това подготвят родителите и близките на Полина, че тя няма да се възстанови заради настъпилата мозъчна смърт. Докато чакат близките на танцьорката, на която всички предричаха бляскаво бъдеще, да пристигнат от България, край леглото й се редуват нейни състуденти от балетното училище във Филаделфия. Няколко пъти идва и Джули.
Родителите на Полина в крайна сметка взимат решение да изключат апаратите, поддържащи живота на дъщеря им. Същия ден майката Диана изпраща sms до приятелите си: “Моят ангел си отиде, с него и аз”. Докато са в Америка, им се налага да намерят пари, за да могат да транспортират тялото до България. Нашенка-емигрантка организира кампания в един от местните супермаркети. Така близките на Полина успяват да съберат над 11 хиляди долара, с които плащат самолетните разноски. В кампанията се включва и Джули, която праща чек.

Украинката дава пари и за погребението на Ева.

По същото време, в което близките на Кадийска събират пари, на интернет страницата http://everribbon.com/ribbon/view/5643 роднините на Ева обявяват дарителска кампания за закупуването на ковчег, паметник и заплащането на гробно място. Дори и когато средствата са събрани, кампанията продължава, показа проверка на “ШОУ”. Този път с нова цел – за подпомагането на семейства, които имат деца, пристрастени към лекарства или хазарт. “Събирането на тези пари е в памет на Ева. Който може, нека помогне”, казва разследващата журналистка Джейн Баек, която е и сред близките приятелки на еротичната танцьорка и организатор на кампанията.

Тя също намира смъртта й за подозрителна

и дори прави свое разследване. Разговаря и със следователя, който води делото за смъртта на Ева. “Тя беше в перфектна физическа форма, това се е видяло и от аутопсията. Просто не знам какво се е случило”, недоумява Джейн.

Българката е дъщеря на Ева Андреева, която се омъжва и сменя името си на Ева Фор (Eva Faure). Тя е от София и се мести в Америка, след като завършва УНСС, специалност “Икономика”. Мечтата й е да пробие като модел, но не успява и работи като агент по недвижими имоти, а след това става инструктор в развлекателен аквацентър. Когато дъщеря й пораства, я урежда на прослушвания за работа на фотомодел. Ева действително се включва в модния бизнес, но по-скоро като еротичен модел и се снима по оскъдно бельо. През останалото време работи като фитнес инструктор. Всичките й приятели твърдят, че е била буквално обсебена от фигурата си. Спортувала е много и се стараела да води здравословен начин на живот. Джейн Баек разказва, че приятелката й Ева искала да се премести от Сан Диего. Споделила й, че е разговаряла за нова работа с Джули Абрамсън - да започне работа в нейния нощен клуб. Дори се радвала, че там има и друга българка и ще може да упражнява езика.

Полина Кадийска пък минава за една от надеждите на родния балет. Завършва класа на знаменитата Красимира Колдамова. След това спечелва стипендия за "Rock School for Dance Education" в Южна Филаделфия. След като заминава за Америка, бързо става една от звездите на училището. Нейни снимки дори красят фасадата му.

„Тя просто летеше

Тя беше красива във въздуха и танцуваше без усилие. Имаше красива техника. Но най-важното беше искреността на нейното представяне - начина, по който лицето й сияеше с красота, любов и радост”, описва Полина пред местна телевизия Стефани Уолф-Спасоф, която е директор в училището. След трагедията тя взима решение да бъде учредена стипендия в нейна чест за млади балетни дарования.
Приятелите на талантливата балерина предполагат, че тя е крила от семейството си за работата в еротичния бар. “Вероятно се е нуждаела от допълнителни пари. Имаше стипендия, но средствата не бяха достатъчни”, твърдят те.

След като е постъпила в нощния клуб, Полина е имала само едно условие – да не участва в стриптийз сцени и да не бъде включвана в програмата, в която клиенти рисуват върху голите тела на танцьорките, издават още те.

Мария НИКОЛАЕВА

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Двете мъртви българки в САЩ работели в елитен еротичен клуб! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди