изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:32 EET
Нова връща „Биг брадър”    
ЛюбопитноБащицата на риалити форматите „Биг брадър” се завръща в ефира на Нова тв. Медията е закупила правата на формата за две години, но кастинги за участници ще бъдат анонсирани най-рано през пролетта на 2013-а.

 

Тази есен ключов проект за телевизията ще бъде вторият сезон на X Factor.Създателят му Саймън Кауъл определи родното издание като образец за съдържание и музикални миксове, което вдъхнови мениджмънта за сигурно продължение. Продуценти на шоуто са Paprika Latino, в чието портфолио влизат още „Черешката на тортата” и „Фермер търси жена”. Те са сред най-спряганите имена и за реализацията на „Биг брадър”. Причината – от година насам Нова работи приоритетно с тях в праймтайм, а кадрите им са предимно възпитаници на Old School, пише "Монитор".

Изкушението да тестват наученото в школата на Нико Тупарев от трети лица е огромно. По-примамлива от него е само опцията за брак по сметка със самия Тупарев, който пръв вкара в речника на българина понятието „риалити”. Екипът му реализира с феноменален успех три сезона на социалния експеримент и след прекъсване за четвъртия се завърна с концепция за „Биг брадър фемили” (2010).

Ники Николов, главен редактор и глас на Големия брат, далеч не смята формата за изчерпан: „В основата му са човешките взаимоотношения. Когато ни писне да ги наблюдаваме и анализираме, тогава и шоуто ще завие към края си. Общуването между хората е толкова многопластово, сложно и дяволски интересно, че няма никакъв шанс от преекспониране на идеята. За нас това е най-великото риалити и с рестарта му Нова със сигурност ще възвърне част от изгубените си пазарни позиции”. http://www.blitz.bg

Google Maps предлага забавление за жени

Елеонора Палавейска лъсна в клип с брутален анален секс? (+18)

Тризначките се събличат срещу 50 бона

РОЖБИ НА БИГ БРАДЪР: Пълната програма с палавата Нора струвала 150 кинта

Добраха се до най-горещата пикантерия от живота на Венета Райкова

Нико Тупарев и жена му в афера за 34 милиона

Елеонора Палавейска снимала порно? Не я притеснявал сексът с чернокожи

ВСИЧКО НА ТЕМА БИГ БРАДЪР

 


Сходни връзки

Нова връща „Биг брадър” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди