изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:43 EEST
ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС „БАЛЧИК ГАРДЪНС“ Е ВЪВЕДЕН В ЕКСПЛОАТАЦИЯ    
Новини Жилищен комплекс "Балчик гардънс" бе официално въведен в експлоатация с Удостоверение №16/22  март 2012 г., съобщават от ръководството на Албена. Инвеститори в проекта са "Албена" АД и община Балчик.


Комплексът се намира само на 50 метра от морския бряг на Белия град, както и на 350 м. от яхтеното пристанище и лятната резиденция на румънската кралица Мария - "Двореца".
"Балчик гардънс" се състои от 43 апартамента и 6 вили с изглед към морето. Построен е сред естествен парк от вековни дървета. 
Апартаментите се предлагат завършени „до ключ". В комплекса има двустайни и тристайни жилища, с изцяло морска панорама или изглед към морската шир и белите скали. На разположение на собствениците и гостите на комплекса са SPA център с фитнес зала, парна баня и сауна, басейн с дължина 25 м., бистро, детски кът и детска площадка. В близост са три работещи игрища за голф и балнеологична курортна зона „Тузлата". 
Визията на комплекса е издържана в типичен за Балчик стил - местен червен балчишки камък в комбинация с дървени орнаменти в тъмен цвят и бяла фасада. "Балчик гардънс" е подходящ за целогодишен отдих. Удобство е близостта на пешеходната връзка по самия морски бряг с Албена и летище Балчик.
НДТ

 


Сходни връзки

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС „БАЛЧИК ГАРДЪНС“ Е ВЪВЕДЕН В ЕКСПЛОАТАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди