изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:40 EET
ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ

ОВЕН - С проявеното си разбиране и подкрепа към проблемите на някого, който очаква това от вас, не само ще укрепите отношенията помежду ви, но и ще изпитате доволство от успехите му.

ТЕЛЕЦ - Определете приоритетите си, какво точно искате и започнете с него. Присъствието ви ще се окаже важно за развитието на един процес и с участието си ще насочите събитията в положителна посока.

БЛИЗНАЦИ - Добре ще ви се отдават спонтанните действия, които най-често са израз на интуиция и творчески хрумвания, за това не се възпирайте. Осигурете повече свобода на любимия си човек и не досаждайте с въпроси и грижи към него, за да не развалите отношенията си.

РАК - Отворени сте за новостите в живота и прилагайки ги на практика в едно с познатите средства, ще работите за изпълнение на всичко, което целите, вслушвайки се в разума и сърцето си.

ЛЪВ - Изразете принципната си позиция по разискваните теми, като внесете повече яснота и в други спорове. Няма съмнение, че ролята на съветници и консултанти ви приляга добре, но не пренебрегвайте и задълженията си.

ДЕВА - Оценката ви е обективна и със самочувствие ще изразите мнение по дискутираните въпроси. Интуитивните и творчески пориви също ще се толерират, вслушвайте се в сърцето си.

ВЕЗНИ - нес вземете смело решенията си, ако добре сте ги обмислили, няма съмнение, че ще са правилни. Като компенсация за усилията ви няма да липсва финансова и морална подкрепа, стига да я потърсите от подходящите хора.

СКОРПИОН – С творчески подход в работата си днес ще постигнете напредък и това ще внесе свеж полъх в ежедневието ви. Ще подобрите взаимоотношенията си с хората от обкръжението ви, а с някои от тях ще обсъждате бъдещи задачи.

СТРЕЛЕЦ - Отворени сте за конструктивни идеи и предложения, с което ще повишите възможностите пред себе си и ще се подготвите по-добре за предстоящо събитие.

КОЗИРОГ - Направете равносметка на постигнатото до тук и обмислете добре действията си, защото от това ще зависи правилността на решенията ви. Често с присъствието си събуждате противоречиви чувства и настроения в околните.

ВОДОЛЕЙ - Изглаждане на вътрешни противоречия в семейството или на друго място, от което на душата ви ще стане по-ведро. Пътуванията ви ще са успешни.

РИБИ - Удоволствие ще ви носят интелектуалните занимания, за много от вас те са предизвикателство и стремеж, но няма да пренебрегнете професионалните си и семейни задължения, а защо не и развлеченията.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ
Автор: Anonymous да 2012-03-29 @ 21:26 EEST
Нищо ново под слънцето. Докато П.Петков работи и толерира кметове-арендатори /феодали/ като М. Стоянова Царевец  и други такива няма да има доверие в работата му. Ако въобще го интересува това. Не им пука от нищо. Нищо в тази община не се е променило от повече от 20 год. Остават си интригите, клюките и махленския манталитет.
ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ
Автор: Anonymous да 2012-03-29 @ 21:54 EEST
Коя зодия си  да ти гледаме?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди