изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:45 EEST
Убиецът на Банскалията е арестуван!    
Ред и сигурност Златан Георгиев, по прякор Златния, е изведен от спецполицаи с качулки от жилището му в блок на благоевградския квартал Струмско около 16.50 часа след обяд. Близо два часа в апартамента на Златния, на 5-ия етаж в блок 1Б тече обиск. Златан Георгиев е известен като дясната ръка на боса на подземния свят в региона Георги Кочев-Биби. Освен с подземните си афери, Златния нашумя след ареста си през 2009 г., когато беше задържан след стрелба по пастир в кв. “Струмско”.



Златан бе прострелян в крака и преди 2 години след развихрила се война между благоевградски, пернишки и софийски мутри и дълго време бе в нелегалност.

Адвокатката на задържания Мария Георгиева, се оплакала, че 8-годишното дете на клиента й е станало свидетел на задържането. Тя твърди, че при задържанито на Златния е имало полицейско насилие, както и че не е допусната в жилището на клиента си. Когато съпругата на задържания й позвънила, адвокатката чула детето да крещи.

Както БЛИЦ вече писа, Димитър Сукалински-Банскалията бе е открит мъртъв в жилището си в благоевградския квартал "Еленово". Според първата версия той е ликвидиран във връзка с фенклуба. Тази версия лансира председателят на фенклуб – "Пирин SS” Константин Капчин.

Има предположения, че той не е бил убит заради фенклуба “Пирин – Реален”, а защото има свързаност със съмнителни фигури от подземния свят. Банскалията се е занимавал с лихварство, а преди години е работил и за застреляния сенчест бос Васил Горчев-Кьоравия. През 2011 г. Сукалински е бил обявен за издирване, тъй като е заплашил местния бизнесмен Иван Хамбарджийски-Бриндо с бомбен атентат.

Освен с дейността си, свързана с фен клуба, Банскалията е предизвикал скандал по време на последните избори в една от секциите за гласуване. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Убиецът на Банскалията е арестуван! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди