изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:09 EEST
Добруджа закотви безобразен Спартак Вн, мачът спря в 19-а минута заради Стилиян    
Спорт

Добруджа спечели с 1:0 дербито на дъното срещу Спартак във Варна и съвсем закотви домакините в Източната Б група. В 19-ата минута срещата бе спряна за няколко секунди, в които и публиката и футболистите изразиха съпричастност към Стилиян Петров, като ръкопляскаха.



Единственият гол в мача реализира Николай Станков в 59-ата минута, когато се разписа отблизо, след като бе намерен непокрит в наказателното поле с още двама свои съотборници.

Гостите показаха далеч по стойностна игра от съперника си и спокойно можеха да се поздравят и с по-изразителна победа, но мерникът им изневеряваше, а и Генко Славов се намеси авторитетно след коварен шут на Тачев в 63-ата минута, когато с върха на пръстите си изби летящата към дясната сглобка на вратата топка. Каквото и негативно да се каже за играта на Спартак в този мач би било малко, но може да се сведе до безидейност. Агитката на гостите отново огласяше стадиона през всичките 90 минути и нормално Добруджа бе поредният тим, който на стадион „Спартак” се чувстваше като у дома си.

Феновете на Добруджа показаха съпричастност с протеста на феновете на Спартак, като издигнаха лозунг срещу ръководството.

Съставите:

Спартак Вн: Славов, Цирков, Георгиев, Маринов (66` Иванов), Дончев, Кателиев, Димитров (52` Каптиев), Илиев, Петров, Иванович, Мехмед (Боев)

Добруджа: Марков, Илиев, Димитров, Флоров, Петров, Ангелов, Станков (Филчев), Лазаров, Тачев(Тодоров),Михайлов, Андонов

http://dariknews.bg




 


Сходни връзки

Добруджа закотви безобразен Спартак Вн, мачът спря в 19-а минута заради Стилиян | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди