изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ

ОВЕН - Бъдете честни и открити, за да преминете без загуби през днешния труден за всички ден. Следвайте разума и сърцето си, и не се въвличайте в интриги, за да успеете с достъпни средства да постигнете целите си.
ТЕЛЕЦ - Днес е възможно да се сблъскате с интриги, които ще оказват негативно влияние върху мислите и делата ви, за това запазете силите си за по-добри дни. Ограничете общуването и се пазете от измами.
БЛИЗНАЦИ - Подредете документацията си и свършете рутинната си работа, като не предприемате нови начинания. Макар и обмислени добре, делата ви може да вземат непредвиден обрат, за това бъдете подготвени.
РАК - Повече от всякога днес е възможно да се сблъскате с илюзии, лъжи и непредвидени ситуации, които ще оказват негативно влияние върху работата и психиката ви.
ЛЪВ - нес се съсредоточете върху задачи, нуждаещи се от приключване, и не започвайте нови. Във връзка с делово или от друг характер предложение ще разширите познанията си, за да сте информирани.
ДЕВА - Денят не е подходящ за нововъведения и инициативи. За предпочитане е да работите по изпълнението на текущите си ангажименти и по-малко да се влияете от външни намеси.
ВЕЗНИ - Днес в много отношения нещата може да не са такива, каквито изглеждат или планирате, за това помислете още веднъж, преди да пристъпите към изпълнение на програмата си.
СКОРПИОН – Днес ще си спестите енергията, ако се съсредоточите върху приключване на започнатите задачи и не се занимавате с хора, повлияни от заблуди и готови на низки постъпки в преследване на користните си цели.
СТРЕЛЕЦ - По силите ви е да се противопоставите, бъдете честни и пречистите дори мислите си. В семейството, а и не само там, запазете спокойствие и не давайте воля на емоциите си.
КОЗИРОГ - В интерес на душевното ви равновесие и правилни действия е добре да заложите на позитивни мисли, бъдете честни и ограничите общуването си. Контролирайте емоциите и простете на тези, които са ви обидили.
ВОДОЛЕЙ - Ако сте искрени и честни, ще ви бъде по-лесно в реализация на всичко, с което се захващате, но е важно да не оставяте нищо недовършено. Отложете новите начинания.
РИБИ - Доведете до край усилията си върху конкретна задача, с това ще подобрите финансите и настроението си. Ако се ориентирате към приключване на изчерпани връзки и отношения, няма да съжалявате.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди