изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:45 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 2 АПРИЛ    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА ЗА 2 АПРИЛ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от страниците на НДТ на управителя на общинското дружество "Жлфонд - инвест" Илия Михайлов. Към поздравите от приятели, близки и колеги, се присъединяваме и желаем успехи в бизнеса, много слука в лова, радостни мигове с най-близките хора и верни приятели. Честито!
В СТОЛИЧНИЯ КЛУБ "Mega Dance Center", сп. "Нов фолк" отпразнува своя 14-ти рожден ден и връчи годишните си музикални награди за изминалата 2011 година. Още в началото на вечерта Преслава получи две специални награди. Първaта е за "Изключителни постижения в поп-фолк музиката" и й бе връчена от певицата Лия. Втората специална награда получи от пиано бар "Арбат" за "Глас номер 1 за 2011". За шести пореден път в историята на наградите "Нов фолк" Преслава получи и отличието за "Певица на годината". Тя й бе връчена от една от дуетните й половинки - Борис Дали. Преслава сподели новината, че вече е записала нова песен, на която предстои да й бъде заснет клип, но не се ангажира със срок, в който ще излезе. Парчето е по музика и аранжимент на композитора Николай Пашев, а текста на Лора Димитрова. И с двамата работи за пръв път, но споделя, че е очарована и се надява и хората да оценят песента. Другата интересна новина е, че двете с Галена подготвят нов дует, който ще е по музика и аренжимент на Оцко.

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 2 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди