изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:12 EEST
Бербатов в “Юве” за 8 млн. и Красич    
Спорт“Ювентус” се готви да плати 8 милиона евро и да даде сърбина Милош Красич, за да вземе Димитър Бербатов. Големият интернет сайт “Ювенюз” написа, че това е цената, определена от “Манчестър Юнайтед” за нападателя. Според агенцията “Старата госпожа” вече е посочила Бербатов за цел №1 в летния си трансферен план.

Информацията съвпада с написаното в английския в. “Метро”. Според изданието “Юнайтед” е заковал цена 8 милиона евро за Бербатов, след като сър Алекс Фъргюсън го е уведомил, че вече не го смята за част от плановете си за следващия сезон. Официално потвърждение от клуба обаче липсва.

Същевременно Димитър Бербатов временно ще се преоблича след тренировка във фургон, подобен на тези, в които лагеруват строители край обекта си. Свръхмодерната база на “Юнайтед” в местността Керингтън е подложена на мащабен ремонт от събота. Така до лятото играчите ще са лишени от лукса на своята сграда за възстановяване, почивка и преобличане. За тях са изградени подвижни павилиони. Все пак според вестник “Сън” е отпаднала идеята футболистите сами да перат екипите си у дома.

Същевременно в понеделник вечер “Юнайтед” чакаше странен и много решителен мач. Лидерът гостува на “Блекбърн” в двубой, който можеше да изстреля “червените дяволи” на 5 т. пред втория “Манчестър Сити”. Съперникът “Блекбърн” се бори за оцеляване в елита, но имаше стимул и да загуби мача. При титла на “Юнайтед” новите шампиони ще трябва да преведат 2 милиона лири на “Блекбърн”. Това гласи клауза по договора на Фил Джоунс, привлечен през лятото именно от този тим в “Юнайтед”.

Бербатов отново се очакваше да е резерва. При поява на терена българската звезда щеше да намери начин да покаже подкрепа за Стилиян Петров. В събота със специална тениска това направи Мартин Петров, след като вкара за “Болтън” при успеха с 3:2 над “Уулвърхемптън”. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Бербатов в “Юве” за 8 млн. и Красич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди