изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:58 EET
ХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ

ОВЕН - Нищо не е такова, каквото изглежда. Дори и когато на пръв поглед губите позиции, останете коректни в отношенията си, ще спечелите уважение и придобивки, за които предстои да научите.

ТЕЛЕЦ - Ще ви се наложи да се справяте с въпроси, рискуващи да се превърнат в проблеми, ако не ги решите навреме. Не пренебрегвайте нищо, свързано със здравето, семейните и партньорски взаимоотношения, професионални и битови задачи.

БЛИЗНАЦИ - Ден за помиряване и възстановяване на взаимоотношения. Добре преценете силите си, не се оплаквайте и не издевателствайте над себе си. С част от започнатите задачи и други начинания, в които влагате старанието си ще привличате внимание, без това да ви натоварва емоционално

РАК - При много от вас денят ще е повлиян от последните развития в бизнеса, на работното място и в социалната сфера ще ви наложат по-високо темпо, с което ще трябва да се съобразите.

ЛЪВ - Енергиите на деня предразполагат през този ден да се правят повече добри дела, подаръци и благотворителност. Не се отказва милостиня, ако бъдете помолени за такава, за да не се окажете на мястото на молещия.

ДЕВА - Търпеливо изслушвайте и събирайте информация, скоро ще ви потрябва. Важна среща ще ви направи повече оптимисти по отношение на личните ви дела.

ВЕЗНИ - Денят е силен с възможността, която дава за помирение и възстановяване на отношенията в семейството, между колеги и в социалните контакти. Сключеният днес брак ще бъде щастлив, основавайки се на духовната близост между двама ви.

СКОРПИОН – Днес продължете с работата си по текущи задачи, като отложите новите начинания. Обърнете внимание на себе си и хората от обкръжението ви.

СТРЕЛЕЦ - Отвърнете с внимание на нечия близост и сърдечно отношение, покажете доброто си сърце и го зарадвайте с нещо макар и малко, но специално. В отговор ще срещнете добронамереност и сговор, от каквито всеки се нуждае

КОЗИРОГ - Бъдете търпеливи в общуването си днес, защото ще ви се налага по-често да се съобразявате с някого или нещо, предвид създалите се обстоятелства покрай вас.

ВОДОЛЕЙ - Избягвайте конфликти и проявете щедростта си, това ще заздрави отношенията в семейството и връзките ви с онези, с които сте били разделени.

РИБИ - Днес не е препоръчително да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, ако го правите може за дълго да останете в това състояние.

Любовен хороскоп за 2012 година

Митологичен хороскоп

МАРС НИ НОСИ СТРАСТНА ГОДИНА

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди