изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:03 EEST
Нови 8 камери контролират скоростта на пътя    
Ред и сигурност Нови 8 камери вече контролират скоростта на пътя в България, съобщават от пресцентъра на МВР.  Стационарните системи за контрол на скоростта, оборудвани с кутии за вграждане, са поставени на територията на ОДМВР - Бургас, Велико Търново, Враца, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Търговище и Шумен.

За да се избегне ситуацията от миналата година, когато камерите се оказаха незаконни, е доставен и стенд за метрологичната им проверка.

Освен това, с цел повишаване на ефективността на звената, осъществяващи административно-наказателна дейност по пътната безопасност, на областните дирекции на МВР в цялата страна са  предоставени и 285 компютърни конфигурации и 180 принтера. http://www.hid.bg

 


Сходни връзки

Нови 8 камери контролират скоростта на пътя | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Нови 8 камери контролират скоростта на пътя
Автор: Anonymous да 2012-04-04 @ 09:03 EEST
Правилно,трябва видиокамери не 8, а 1008 само и само да спрат да се правят на джигити по пътищаат и да спрат да се избиват.Трябва строги и то много строги мерки,ако ще и затвор за превишена скорост.Иначе оправия няма.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди