изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:44 EEST
Николай Михайлов е изваден от състава на Твенте заради сексскан­дал    
СпортНиколай Михайлов е изваден от състава на Твенте не заради контузия, а заради сексскан­дал, гръмнаха вестниците в Холан­дия. Новината дори се появи във фенсайта на клуба, но бързо бе сва­лена.


Според слуха Михайлов имал връзка с приятелката на съотбор­ника си Вут Брама. За последно бъл­гарският национал игра за Твенте срещу Шалке 04 в Лига Европа, след това уж е почувствал болки в коля­ното, заради които се върна в Бъл­гария за рехабилитация.

Според ня­кои издания обаче той е бил с прия­телката на Брама, която щяла да учи от есента в наш университет, пише "Тема спорт".

Очакваше се Михайлов да играе още миналата седмица за тима на Макларън, но вместо това на вратата бе ветеранът Сандер Бошкер.

Михайлов вече няколко пъти изя­ви желание да отиде в друг клуб през лятото. Неотдавна същото направи и Вут Брама, който иначе е втори капитан на тима. По-веро­ятно е Твенте да продаде българи­на, към него има сериозен интерес от няколко клуба. http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Николай Михайлов е изваден от състава на Твенте заради сексскан­дал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди