изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:45 EEST
ОПА, ОЩЕ ЕДНО БОНУСЧЕ ЗА ГЛАДЕН УПРАВЛЯВАЩ    
Политика
Над 17 000 лева по "извънтрудови правоотношения" получила Марияна Велкова, изпълнителна директорка на Агенцията за малките и средни предприятия за миналата година. Справката в закона за достъп до информация е направил лично лидерът на СДС Мартин Димитров.


От справката става ясно, че общо за 2011 г. Велкова е получила над 43 000 лева, а по-голямата част от тях са от заплатата й. От същата информация става ясно, че зам.-директорът на агенцията Нина Тодорова е взела допълнително пари в размер на над 14 000 лева.

Общо за 2011 г. трудовите и извънтрудовите й възнаграждения са близо 33 000 лева. Бонуси не са получили главният секретар и финансовите контрольори в агенцията, сочи още справката. Допълнителните средства са по граждански договори по проект, спечелен през 2009 г. Затова и никой нямало нужда да си връща допълнителните пари. Справката на Димитров не посочва как са формирани тези допълнителни средства.

„Изпълнителният директор при основно възнаграждение от 26 000 лв. явно е преценил, че много добре си е свършил работата и е получил допълнително възнаграждение от близо 17 300 лв. същото важи и за заместник изпълнителният директор, който при основно възнаграждение от 18 800 лв. е получил допълнително възнаграждение от над 14 000 лв. тоест явно преценката е, различна. Друг е въпросът, кой е определил размера на бонуса - дали министърът на икономиката примерно. Те са преценили, че са постигнали толкова големи резултати, че да имат бонуси, които са в единия случай около 80 процента от заплатата, в другия - 70 на сто от заплатата", казва  лидерът на сините пред "Дарик".

Общата стойност на получените допълнителни възнаграждения от служителите в агенцията е над 127 000 лева. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ОПА, ОЩЕ ЕДНО БОНУСЧЕ ЗА ГЛАДЕН УПРАВЛЯВАЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди