изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:30 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ

ОВЕН - Денят не е подходящ за нови занимания, ограничете се върху текущите си задачи, и ако е нужно воля, я приложете, за да се предпазите от изкушенията.
ТЕЛЕЦ - С вярата и смирението си ще отворите нови хоризонти пред себе си. Изпълнени с енергия, ще работите за усъвършенстване на знанията, на уменията и на духа си.
БЛИЗНАЦИ - За част от вас той ще се изрази в реализация на професионална задача, за други в постигане на споразумения или овладяване на нови знания.
РАК - Слушайте сърцето и интуицията си, за да разграничите истината от фалша, който днес може да ви се предложи под формата на различни изкушения.
ЛЪВ - В много отношения развитията днес могат да ви подвеждат и кратковременните успехи да се превърнат в разочарования. Слушайте разума си, но не пренебрегвайте сърцето и интуицията си.
ДЕВА - Заради неблагоприятната енергетика на деня е възможно да изпитате психически дискомфорт и да станете по-уязвими за изкушения и атаки.
ВЕЗНИ - Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности. Пазете се от травми и промени в настроението.
СКОРПИОН – Ако съумеете да се преборите с изкушенията, каквито ще ви се предлагат днес под различна форма и съдържание, ще запазите мисълта си здрава и с успех ще преминете през „ситото”.
СТРЕЛЕЦ - Възможно е да останете изкушени от някого или нещо, което не бива да замъглява мислите ви, защото разочарованията ще са болезнени.
КОЗИРОГ - Вървейки напред с вярата си, ще откривате по-лесно правилните решения и с целенасочени действия ще постигате намеренията си, без да изпадате в колебания и нездрави мисли.
ВОДОЛЕЙ - Наложете си да приемате околните такива, каквито са и не се опитвайте да променяте никого, защото ще бъде безполезно.
РИБИ - На моменти пасивността е препоръчителна, за да се предпазите от грешки и конфликти. Новите идеи, които ви хрумват, ще ви донесат успехи, но не пристъпвайте към реализацията им сега.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди