изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:33 EEST
Синове на починала жена биха лекар и трошиха в болница    
ЗдравеДвама братя от Пазарджик - на 39 и 43 години, пребиха лекар в хирургичното отделение на областната болница и изпочупиха имущество заради смъртта на 63-годишната им майка, съобщиха от Областната дирекция на МВР.  Сигналът е подаден вчера около 7.30 ч. в РПУ-Пазарджик. Братята отишли в хирургичното отделение да се саморазправят с медицинския персонал. Единият от тях нанесъл удар в лицето и корема на дежурния лекар д-р Милко Петров, след което афектираните мъже счупили стъкло от прозореца на операционния блок, стъкло на маса в един от кабинетите и клавиатура на компютърна конфигурация. После се нахвърлили и върху медицинските сестри.

На мястото незабавно бил изпратен дежурен полицейски автопатрул, но братята насочили агресията си и към униформените. Освен обиди и неприлични изрази по-малкият брат хванал ръката на единия от тях и скъсал целия му ръкав.

Директорът на болницата д-р Петко Кацарски обясни, че починалата Мария Йорданова постъпила за лечение с коремни болки, предаде Дарик радио. Преди това жената е била на изследвания в столична клиника. Тя била прегледана и въпреки че лекарите не установили причина за операция, била оставена в болницата за наблюдение. Около 5 часа сутринта обаче починала.
"От предварителните данни на аутопсията става ясно, че причината за смъртта е сърдечна недостатъчност, просто сърцето й е спряло", заяви д-р Кацарски.

Двамата братя са задържани за 24 часа в ареста. За случая е уведомена Районната прокуратура в областния град и срещу тях е образувано бързо полицейско производство. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Синове на починала жена биха лекар и трошиха в болница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди