изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:21 EET
На ГКПП-Капитан Андреево са задържани трима турци с фалшиви документи    
Ред и сигурностТази сутрин към 4.30 часа на ГКПП – Капитан Андреево пристигнал за влизане в страната лек автомобил „Ситроен”, управляван от 44-годишен турски гражданин. В колата пътували още двама мъже, също турски граждани. И тримата представили за проверка карти за пребиваване в Белгия. Граничният полицай обаче се усъмнил в редовността на документите и отклонил автомобила за контрол на втора линия. Изготвени са експертни справки със заключение, че трите карти са фалшиви. Тримата са задържани за 24 часа в ГПУ-Свиленград.


Вчера граничен наряд от ГПУ-Гоце Делчев спрял за проверка микробус за куриерски услуги в района на с. Блатска, община Хаджидимово. Автомобилът е управляван от 49-годишен мъж от Благоевград. При проверката на багажното отделение се усетила силна миризма на тютюн. Микробусът е съпроводен до митническото бюро с искане за извършване на щателна проверка. В над 100 колетни пратки е открит ситно нарязан тютюн. Общото количество на акцизната стока е 700 кг. Пратките са били предназначени предимно за Североизточна България – Варна, Добрич и Силистра. Работата по случая продължава.

 


Сходни връзки

На ГКПП-Капитан Андреево са задържани трима турци с фалшиви документи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.44 секунди