изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:03 EEST
Ясен Петров, а не Мъри начело на Левски    
СпортЯсен Петров, а не Станимир Стоилов ще води Левски в следващите мачове на тима. Както първи писахме по-рано днес, Ясен е пожарният вариант на Иво Тонев за треньор, след като преговорите с Мъри зациклиха. В 16:00 часа Тонев трябва да обяви пред обществеността кой ще застане начело в Левски. Това той обеща вчера с надеждата днес сутринта да бъдат изчистени разминаванията между условията на Стоилов и това, което клубът може да му предложи.

Спекулациите в днешната преса гласят, че Мъри иска 240 000 лева (120 000 евро) на ръка, за да сложи подписа си под договор със "сините".
В същото време Ясен Петров има нужния лиценз и заедно с Викторио Павлов ще може да закърпи положението в краткосрочен план.

Припомняме, че Пловдивския Джанини вече има едногодишен стаж на Герена като треньор. От 20 май 2010 г. до 27 май 2011 той беше начело на тима, но не можа да запише очакваните успехи и бе заменен от Георги Иванов-Гонзо.

Всъщност Петров загуби функциите си след загубата от ЦСКА на стадион "Георги Аспарухов" с 1:3, а до края на сезона "помагаше" с лиценза си, който е "УЕФА Про".

Иво Тонев също е работил с Ясен Петров, но в Локо София.

www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Ясен Петров, а не Мъри начело на Левски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди