изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:46 EEST
“Господари на ефира” пред БЛИЦ: Сами свалихме предаванията си    
Новини “Решението да свалим “Господари на ефира” и “Пълна лудница” от програмата на bTV го взехме ние”, каза за БЛИЦ пиарът на “Глобал вижън” Ани Халваджиян.

Компанията на Джуди Халваджиян еднолично е решила да прекрати договора си с телевизията, а причините за това били комплексни. Към опитите за намеса в политиката на предаванията и цензурата се били добавили и сериозни финансови неразбирателства, казаха от екипа на “Господарите”.

“Нямаме никакви притеснения за бъдещето на предаванията. И “Господари на ефира”, и “Пълна лудница” са такива формати, че няма телевизия, която да не ги поиска”, каза Ани Халваджиян.

“Господари на ефира” стартира в ефира на bTV на 14 септември 2009 г. “Договорът е за 3 г. Ще имаме нов декор и нови адреналинки, които ще изберем в края на месеца”, каза тогава продуцентът Джуди Халваджиян.
Сега хитовото предаване отново се завръща в Нова тв, на която шест години беше запазена марка. “На този етап нищо не можем да коментираме”, каза за БЛИЦ Силва Зурлева, но не отрече рокадата.

Пред Нова стои само въпросът дали веднага да включат “Господарите” в програмната си схема или да ги запазят за следващия сезон. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

“Господари на ефира” пред БЛИЦ: Сами свалихме предаванията си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди