изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:57 EET
РАЗНООБРАЗНИ ПРОЯВИ ЗА РОМСКИЯ ПРАЗНИК    
КултураС разнообразни прояви в неделя в Добрич ще бъде отбелязан Международният ден на ромите - 8 април. От 13 до 14 часа в общински младежки център "Захари Стоянов" ще се проведе кръгла маса на тема ”Ромите – проблеми и пътища за решаването им” с участието на ромски НПО и активисти на ромската общност.

В 14 часа ще бъдат положени цветя пред паметника на Васил Левски в памет на ромите жертви на Холокоста и загиналите роми в Първата и Втората световни войни. От 15 часа в ОМЦ ще се проведе тържествен концерт. На него ще бъдат отчетени  резултатите от конкурси за рисунка, фотография, стихотворение и есе на тема “ Добрич – моят роден град” и ще бъдат наградени победителите. Ще бъде връчена Голямата награда за принос в  развитието на ромската общност в Добрич. В тържествения концерт ще участват всички танцови състави и оркестри при НЧ „Романо дром–2002 г.” Ще бъдат наградени постигналите най-добри резултати през изминалата година танцьори и музиканти.

Проявите се организират от   НЧ „Романо дром-2002 г.” и неправителствени организации, със съдействието на общината. НДТ

 


Сходни връзки

РАЗНООБРАЗНИ ПРОЯВИ ЗА РОМСКИЯ ПРАЗНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди