изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:44 EEST
Само да вкарам и ще... те гепна    
Спорт В началото бе Неймар. Чудото от “Сантос” зареди предизвикателни движения след гол в бразилското първенство. После се похвали, че имитира танца на Мишел Тело. Песента се въртяла нонстоп на айпада в слушалките му. Съвсем скоро след танца му на терена двамата с автора на хитчето го изпяха и изтанцуваха в студиото на най-гледаното шоу в Бразилия.

Тело се оказа заклет фен на “Гремио”, родния отбор на Роналдиньо. Така че скоро чаровната усмивка със световноизвестните предни зъбчета бе гарнирана с танца и движенията, сякаш от късен филм по тв канал, който не е за непълнолетни.

“Само да те гепна... ”, шепне се в текста. Е, нека първо да вкараме някой гол!

Бразилските национали се заразиха и започнаха да танцуват из стадионите по целия свят. Вагнер Лав (ЦСКА-Москва) хвърли в изумление Русия и кадрите с танца му се въртяха в няколко предавания по Первьiй канал. Стадион “Сан Сиро” изпадна в екстаз, когато Робиньо, Алешандре Пато и Тиаго Силва разкършиха тела като Тело след гол на техния “Милан”.

Ооо, така ли? Още в следващия мач на тима ганаецът Кевин Принс-Боатенг добави и нови стъпки, без да променя същината на танца. Лудост! На феновете също им идеше да затанцуват.

В Германия песента взриви дискотеките и стигна рекорд от 600 000 сваляния от интернет. Но как германец ще развърти тяло в този самба ритъм?

Марко Ройс от “Борусия” (Мьонхенгладбах) показа как и нататък немското сърце се предаде на ритъма. Последва го друг национал - Люис Холтби от “Шалке”.

Португалците и бразилците пренасят “бацила” навсякъде, дори в кралския двор - “Реал”. Кристиано Роналдо препарира с поредното си “торпедо” вратаря на “Малага” и привика бразилеца Марсело. Двамата започнаха шоу, което се върти с огромна гледаемост в портала Ютюб.

Закачката стигна и родните терени. Жуниор Мораес от ЦСКА бе пионер, карайки наши момчета като Борис Галчев и Спас Делев да кършат снага в ритъма на бразилската лудост, а не на добре познатите им македонски хора. Друг от страната на Пеле и самбата - Жуниньо (сега в “Левски”), показа стъпките след гол за “Славия” през есента. Шоу!

Какво по-хубаво, обръщаш се към трибуните и посвещаваш гола на гаджето или съпругата с палавия секси танц.

Е, все пак преди това трябва и да вкараш.

$ 18 млн. за 3 минутки

Как се печелят 18 милиона долара с 2 минутки и 45 секунди песничка? Един бразилец с русоляв перчем влуди света със закачливата мелодия “Ох, само да те хвана”. Името би звучало в стила на ранната българска чалга - “Само да те гепна...” от една популярна и евтина песен.

“Покрай мен мина най-красивото момиче... Ти искаш да ме убиеш ... Ох, само да те хвана...” Така пее 31-годишният Мишел Тело.

С този текст разби дискотеки, радиопредавания, класации... Хитът му звучи през има-няма 15 минути в баровете (но не и в рок заведенията) и кара всяко по-игриво сърце да се разкърши в ритъма му.

Авторът не е случаен в музиката. Учи в академия за хореография и танци, свири на акордеон, хармоника и акустична китара. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Само да вкарам и ще... те гепна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди