изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:46 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През почивните дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 8  криминални престъпления.



-На 07.04.2012г., в РУП 02 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител е проникнал в частен дом в с. Славеево, общ. Добричка и е извършил кражба на хладилник, лаптоп, телевизор, пералня, микровълнова фурна, компютърна конфигурация и 2бр. бойлери, собственост на 58 годишен гражданин на Великобритания. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 09.04.2012 г., около 02.42 часа, в РУП 01 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител е проникнал в магазин за хранителни стоки, находящ се в жк “Дружба” в гр. Добрич и е извършил кражба на сумата от 340 лева и 15 кутии различни марки цигари. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

През денонощията са станали 2 пътно- транспортни произшествия с материални щети и 1 пътно-транспортно произшествие с ранен гражданин.

- На 07.04.2012г., около 18.15 часа в РУП Тервел е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя с. Оногур - с. Коларци, при което 36 годишен водач на л.а.”Опел Кадет”, при изпреварване се е ударил в движещия се пред него и завиващ наляво л.а. “Опел Вектра”. В резултат на произшествието е пострадала возещата се на предната седалка в л.а. “Опел Кадет” 31 годишна гражданка от гр. Тервел, която е откарана в МБАЛ гр. Добрич за наблюдение поради напреднала бременност, без травми и без опасност на живота.

 

Установени са 5 случая на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 08.04.2012 г., около 19.45 часа, в с. Лозенец, общ. Крушари, от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Фолксваген Поло”, управляван от 39 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,89 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

-На 08.04.2012 г., около 18.25 часа, на изхода на гр.Добрич по посока с. Владимирово, от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Опел Корса”, управляван от 57 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,08 промила в издишания от водача въздух. Образувано е досъдебно производство.

 

            Възникнали са 1 пожар без материални щети и 1 пожар с материални щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди