изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:43 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ

ОВЕН - Поставяте си много задачи, изпълнението на които е все важно и срочно, но това може да ви създаде повече напрежение днес. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност.
ТЕЛЕЦ - Ще покажете устойчивост на психиката и характера си, като избягвате излишните обяснения, монолози и показност. Денят не е подходящ за начало на нова работа и дела, касаещи финанси, възможни са загуби.
БЛИЗНАЦИ - Отложете новите начинания, като се концентрирате върху текущите си дела и по-малко обсъждате намеренията и плановете си. Използвайте контактите си разумно и не се впускайте в безперспективни връзки.
РАК - Денят не е подходящ за нови начинания и високото темпо, което налагате може да доведе до състезание със самите себе си. Не взимайте важни решения и не пренебрегвайте потребностите си.
ЛЪВ - Отговорността и рационалния ви подход, с който пристъпвате към работата си може да не се окажат достатъчни, но причините са другаде. Бъдете подготвени за обрати в делата ви.
ДЕВА - Отложете новите начинания и не злоупотребявайте с информацията, която имате, използвайте я разумно и по предназначение. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност.
ВЕЗНИ - Не е препоръчително да подхващате нови начинания, ако предвиждате такива. Заемете се със задачите, които не търпят отлагане, без да пренебрегвате и текущите си задължения.
СКОРПИОН – Добре е да се въздържате от нови и рисковани начинания, не подписвате важни документи и не поемате никаква отговорност, за да си спестите разочарования и загуби днес.
СТРЕЛЕЦ - С ясна концепция по обсъждани теми и предстоящи действия сте нетърпеливи да поставите конкретните си изисквания към някого или във връзка с общ ангажимент, но денят не е благоприятен за дръзки и смели начинания.
КОЗИРОГ - Със занимания, изискващи логична мисъл и точни действия ще благоприятствате позициите си на работното място, в професионалната сфера и там, където влагате труда си, без да изтъквате собствените си предимства и чужди несъвършенства.
ВОДОЛЕЙ - Днес бъдете подготвени за възможни затруднения от административен, технически и друг характер, които могат да се отразят на настроението и отношенията ви с околните.
РИБИ - Денят е свързан с нравственото пречистване на душата и съвестта. Обмислете постъпките си и се покайте мислено, за да се освободите от лъжите, гордостта и чуждите мисли

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди