изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:08 EEST
Задържаха 32-годишен мъж за разстрел в София    
Ред и сигурност   32-годишен мъж е задържан за убийството на 30-годишния Асен Лазаров, станало в столичния квартал "Лагера" в средата на февруари, съобщиха от МВР. На задържания е повдигнато обвинение за умишлено убийство, каза директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов, предаде "Фокус".

Асен Лазаров, който има криминална регистрация за разпространение на наркотици, бе застрелян на 17 февруари 2012 година във вход на жилищна кооперация на бул. „Цар Борис ІІІ” № 60А, когато се прибирал в компанията на две жени. Мъжът бе убит с три куршума, два от които в гърдите.

Обвиняемият ще остане в ареста за 72 часа. По информация на БТА арестуваният се казва Емил Добруджански. Той има регистрации в полицията, като те са за незаконно оръжие и наркотици.

Продължава работата по събиране на още доказателства. Работи се съвместно с Института по психология. Има установени свидетели, чиито разпити и показания са приобщени по делото, обясни директорът на СДВР. По предварителна информация Лазаров е дължал на убиеца си около 5000 лева.

Вчера Валери Йорданов заяви, че ще има разкритие на тежко престъпление, извършено в София. Но подчерта, че ескалация на престъпността в столицата категорично няма въпреки няколкото показни убийства от последните седмици. ww.dir.bg

Застреляха 30-годишен мъж в София

 


Сходни връзки

Задържаха 32-годишен мъж за разстрел в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди