изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:02 EEST
БАЗАРЪТ ЗА УПОТРЕБЯВАНИ ВЕЛОСИПЕДИ ВЕЧЕ Е И В ИНТЕРНЕТ    
Новини

Големият интерес към първия базар за употребявани велосипеди, който се проведе в Добрич, е причина организаторите да решат той да има и второ издание тази пролет. Освен това базарът вече работи и в интернет, съобщиха организаторите му.



В първият базар за употребявани велосипеди и аксесоари за тях, който се състоя на 7 април  в градския парк, са се явили 17 продавачи, които са предложили 23 велосипеда, основно детски, съобщават организаторите. Предложен е само един аксесоар. Продадени са една трета от всички стоки или 8 велосипеда, обявени от шестима продавачи. Всички посетители останаха много доволни от инициативата и пожелаха тя да стане традиция, допълват организаторите.

 Най-евтиното колело е било с цена 15 лева, но е останало непродадено. Най-интересното и най-скъпото сред изложените е бил уникален японски бегач, ръчна изработка, който се е продал за 300 лева. Някои "търговци" направили и отстъпки в цените си.

Инициативата има своя страница във Фейсбук, където са представени велосипедите и аксесоарите, които са останали непродадениАртикулите, предложени и оценени от техните собственици, могат да се видят на снимка в специално създадена за целта галерия на страницата на базара във Фейсбук. Към снимката са посочени и координати за връзка с продавача. Страницата ще работи занапред, уверяват организаторите, като на нея ще се качват всички непродадени на базара стоки. Създаден е и и-мейл за връзка: velobazar@gmail.com.

Вторият пролетен велобазар в Добрич ще е на 22 април (неделя) от 11.30 ч., на същото място (градски парк Св. Георги, под СК "Русалка" до втората част на езерото (бившата рампа). В базара могат да се включат всички, които предлагат и/или търсят велосипеди и принадлежности за тях. Цените се определят от продавачите. Желателно е предлагащите стока да бъдат на мястото половин час по-рано, за регистрация. Право да продават имат всички пълнолетни участници. Препоръчително е непълнолетните да имат придружител. Всеки може да предложи за продажба максимум 4 велосипеда. 

Връзката във Фейсбук към Велобазар Добрич е: http://www.facebook.com/pages/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80/353693671333676. НДТ

 

 


Сходни връзки

БАЗАРЪТ ЗА УПОТРЕБЯВАНИ ВЕЛОСИПЕДИ ВЕЧЕ Е И В ИНТЕРНЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди