изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:33 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 12.04.2012    
Времето

През нощта над страната ще има разкъсана облачност, значителна над западната част; над Източна България ще преобладава ясно време. Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София 3°. Утре в часовете преди обяд над много райони от страната облачността временно ще намалее до слънчево време, но по-късно през деня тя отново ще се увеличи и вплътни. След обяд на места в Западна и Централна България ще превали краткотраен дъжд. Вятърът през деня ще бъде слаб, предимно от юг. Максимални температури между 16 и 21°, в София около 18°, по-ниски ще бъдат по крайбрежието на морето – 11-16°.



Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за месеца.

Над планините значителна ще бъде облачността в часовете след обяд, когато на места в масивите в западната и централна част от страната ще превали краткотраен дъжд. Ще се затопли и дневна температура на височина 1200 метра около 12°, на 2000 метра - около 4°. Вятърът ще бъде умерен от югозапад-запад.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, намаляваща временно до слънчево. Вятърът ще е от юг- югоизток, предимно слаб. Максималните температури ще бъдат по-ниски, спрямо вътрешността на страната - между 11° и 16°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението ще е слабо.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 12.04.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди