изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:28 EET
ДВАМА ИЗГОРЯХА В КЪЩА ПО "СУХА РЕКА" - БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич е регистрирано 1  криминално престъпление.



-На 11.04.2012г.,  в РУП Каварна е получено съобщение, за това че неизвестен извършител чрез демонтаж е извършил кражба на акумулатор от лек автомобил, паркиран по ул. “Цар Калоян” в гр. Каварна. По случая е образувано досъдебно производство. 

 

През денонощието няма пътно-транспортни произшествия.

 

            Възникнали са 3  пожара с  материални щети и един пожар със загинали граждани.

 

            -На 11.04.2012г., около 22.00 часа, е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом по ул. “Суха река” в гр. Добрич. В следствие на пожара напълно е изгоряла къщата и намиращите в нея М.Х., на 65г. и синът му С.Х., на 36г. Причините за възникването на пожара се изясняват.

 

СЪОБЩЕНИЕ

                   

По време на Великденските празници /13.04.2012г. – 16.04.2012г. включително/ се очаква значително увеличение интензивността на движението по основните и второстепенни пътища в цялата страна, образуване на колони в пиковите часове и нарастване на риска от тежки пътно – транспортни произшествия. В тази връзка, с цел недопускане на задръствания и ограничаване предпоставките за пътни злополуки, за периода от 22.00 часа на 13.04.2012г. до 01.00 часа на 16.04.2012г. ще се проведе специализирана полицейска операция  „Алкохол и неправоспособност”  на територията на ОД на МВР гр. Добрич.

По време на полицейската операция ще се извършат проверки на  превозни средства за наличието и валидността на задължителна застраховка “Гражданска отговорност”, за управление на нерегистрирани и неизправни автомобили, мотоциклети и мотопеди, за неизползване на обезопасителни колани от водачи и пътници, както и неизползване на обезопасителни системи за превозване на деца, за управление на МПС след употреба на алкохол, за управление на МПС от неправоспособни или лишени от правоуправление лица. 

 


Сходни връзки

ДВАМА ИЗГОРЯХА В КЪЩА ПО "СУХА РЕКА" - БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди