изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:58 EEST
Сладки рекорди: 100-метров козунак месят за рождения ден на мол „Галерия Пловдив” на 15 април    
Новини

121 късметлии ще получат подаръци от празничната игра – фитнес тренажор, домашни уреди, бижута, почивки, талони за отстъпки



100-метров козунак ще разчупят за всеки посетител на 15 април, на връх Великден, в мол „Галерия Пловдив”. „Сладкият рекорд” ще бъде изпечен от фирма „Симид”, специално за 2-ия рожден ден на най-големия търговско-развлекателен комплекс в Южна България. Веселбата започва от 16 часа, неделя, в източния атриум и коридорите на мола с разчупването и раздаването на козунака – шампион по дължина.

Следва специална празнична програма за 2-ия рождения ден, в която участие ще вземат младите таланти на Пловдив в областта на танцовото и вокалното изкуство. Около 18 часа стартира на живо тегленето на печелившите номера от играта на мол „Галерия Пловдив” -  „Имаме рожден ден! Виж какъв е твоят подарък!”. И като миналата година вместо да получават, екипът на комплекса и наемателите в него ще раздават подаръци.

Магазин „ЯКО” е приготвил една от най-големите награди в играта - фитнес уред за домашно ползване кростренажор „inSPORTline” /цена 369.00 лв./. Трима късметлии ще спечелят уикенд за двама в хотел „Двореца” – гр. Велинград, предоставен с любезното съдействие на туристическа агенция „Галерия Тур”. Бижу от сребро и кристали Сваровски с уникален дизайн на цена 191 лв. подаряват от „My silver”. Барбекю, вентилаторна печка и грил – преса са подготвили от търговска верига „Зора”. Супер полезни и разнообразни подаръци, ваучери за покупки и талони с отстъпки предоставят от „Роза Импекс”, DM”, „Гама Елит”, „New Vision Boutique”, киоск „Oliver Weber”, книжарница „Форум”, „Rivas”, „Tendenz”, „O’Neill”, „Multirama”, „Галерия мебели”, „Buldozer”,  „Snekko", „Bari fashion”, „Нет Кафе", стената за катерене, залата за тенис на маса, атракциона BRINC BOLL, боулинг – билярд бар „Галерия”,  5 D киното.

 

Описание на всички подаръци и снимки може да видите в сайта и фейсбук страницата на мол „Галерия Пловдив“ – www.galeriaplovdiv.com и www.facebook.com/GaleriaPlovdiv. Пак там, на 16 април, ще бъдат качени изтеглените печеливши номера. Всеки ще може да получи подаръка си от 17 април в съответния обект в мол „Галерия Пловдив”.  

Все още имате време да се включите в играта „Имаме рожден ден! Виж какъв е твоят подарък!”. Регистрирането за нея е до 14 април, до 24 часа, включително. В играта може да участва всеки, който регистрира във facebook.com/GaleriaPlovdiv уникален цифров код. Кодовете са изписани върху специални талони, които дават на касите на обектите в мол „Галерия Пловдив”, както и на информацията в хипермаркет Carrefour. За получаването им не е нужно да се купи стока или ползва услуга.

Катя Стайкова

 


Сходни връзки

Сладки рекорди: 100-метров козунак месят за рождения ден на мол „Галерия Пловдив” на 15 април | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди