изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:46 EEST
Загинал и 6-ма ранени при две катастрофи за час    
Новини34-годишен мъж е загинал, а шестима души, от които три деца са ранени, при две тежки катастрофи станали край Кърджали и Сливен в разстояние само на един час снощи, съобщиха от МВР. Инцидентът край Кърджали е станал в района на село Железник вчера около 19.40 ч.


22-годишен шофьор на автомобил "Фолксваген" предприел изпреварване на забранено място с несъобразена скорост и ударил в задната част движещ се пред него "Форд", управляван 63-годишен мъж. След удара "Форд"-ът се блъснал в еластична ограда, преобърнал се на платното и бил ударен от правилно движещ се в посока към Кърджали камион "Мерцедес", управляван от 34-годишен мъж.

След удара камионът продължил да се движи на заден ход и се обърнал в дере. На място загинал шофьорът. 63-годишният водач на форда пък е настанен в болница, а 31-годишен пътник е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен.

Виновният за тежката верижна катастрофа 22-годишен шофьор е задържан в РПУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство.

Час по-късно на главния път София-Бургас преди разклона за сливенското село Блатец лек автомобил е застигнал и ударил отзад каруца, в която са пътували три деца, майка им и 31-годишен мъж, предаде Дарик радио.
При удара е пострадало 12-годишно момче, което е с опасност за живота и е настанено в сливенската болница. Там са приети и майка му и двете му сестрички - на 2 и 3 години, които са с комоцио.

От полицията уточняват, че каруцата е била без светлоотразители, а при направената проба за алкохол на водача й, дрегерът отчел 1,8 промила. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Загинал и 6-ма ранени при две катастрофи за час | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди