изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:46 EEST
СОЦИАЛИСТИТЕ ИДВАТ НА ВЛАСТ ВЪВ ФРАНЦИЯ, САРКОЗИ С ПОСЛЕДЕН МИТИНГ    
По света
Основните конкуренти за президентския пост във Франция - водещият по популярност социалист Франсоа Оланд и държавният глава Никола Саркози, свикват днес в Париж последните си големи митинги преди първия тур на изборите на 22 април.


Засега социологическите анкети продължават да показват, че Саркози има шансове да победи на първия тур, но ще изгуби на втория на 6 май и това ще сложи край на 17-те години доминиране на десницата на върха.
Консерваторите събират привържениците си на площад „Конкорд” - най-просторният в столицата и известен с това, че тук след революцията от 1789г. е гилотиниран Луи ХVІ.

Социалистите ще се съберат по същото време пред замъка Венсен в източната част на града, който тълпа работници се опитва да изравни със земята през 1791г.

Щабът на Оланд изглежда относително спокоен от последните данни, даващи му преднина от 9 до 14 пункта за втория тур. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

СОЦИАЛИСТИТЕ ИДВАТ НА ВЛАСТ ВЪВ ФРАНЦИЯ, САРКОЗИ С ПОСЛЕДЕН МИТИНГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди