изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:53 EEST
Съкилийници убиха затворник некрофил    
Ред и сигурност

Двама затворници пребиха до смърт 33-годишен съкилийник в затвора във Враца на 15 април, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Убитият е 33-годишният Димитър Георгиев, който бе осъден затова, че изровил трупа на 25-годишно момиче и се гаврил три пъти с него.



Некрофилът, който е от ломското село Расово, бил открит мъртъв в килията си във врачанския затвор около 15 часа в неделя. При аутопсията е установено, че причина за смъртта на кръвоизлив в мозъка, причинен от удари с предмет.

Криминалистите са разкрили, че Георгиев е пребит до смърт от двама затворници.

33-годишният мъж бе осъден в началото на април т.г. от Районния съд в Лом на 3 години лишаване от свобода за хулиганство, извършено с особен цинизъм и дързост, заради липсата на законови текстове за некрофилия. В началото на октомври м.г. Димитър Георгиев, който е син на селския гробар в Расово, изровил от гроба трупа на 25-годишната Теодора Тодорова, в която бил влюбен, и след като се гаврил три пъти с мъртвата, захвърлил голото й тяло.

Пред магистратите некрофилът направил признания и делото се гледало по съкратеното производство, като наказанието е намалено с една трета.

Когато се гледаше мярката за неотклонение на Георгиев, нито един адвокат от колегията в Монтана не пожела да поеме случая като служебен защитник, припомня врачанският в. "Конкурент".  http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Съкилийници убиха затворник некрофил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди