изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:36 EEST
УБИХА С ЧУК БИВШАТА КМЕТИЦА НА СЕЛО ВЕДРИНА    
Ред и сигурностСкандал и побой, станал по обед на Велики четвъртък във Ведрина завърши с убийство. На 12.04.2012 г., около 11.50 часа в РУП 02 Добрич е получено съобщение за възникнал битов скандал, който прераснал в побой в село Ведрина, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

         

 Незабавно на място е изпратен екип от служители на Второ РУП Добрич, които са установили, че скандала е възникнал между братята Ради А., на 67 години и Първан А., на 73 години и двамата от Ведрина, в присъствието на съпругата на Първан - Пенка, също на 67 години. Скандалът е прераснал в побой, при което Ради, използвайки чук е нанесъл удари на брат си и съпругата му. Пенка, която е бивш кмет на селото, починала на място, добавят от полицията, а Първан е в добричката болница с опасност за живота.

Хора от селото разказаха, че враждата тлеела от години и мълвата носи, че е заради земя. Това не било първото посегателство на Ради над семейството на Първан. Преди няколко години той нападнал и душил жената на брат, като случайни минувачи я отървали от яростта му. Жителите на Ведрина смятат, че Ради е планирал нападението, защото носел чука със себе си, а в момента братята живеели в различни краища на селото. Преди години двамата имали къщи в общ двор, но се разделили. Някои твърдят дори, че чували, че Ради планирал да нападне семейството на Първан на Великден, но после явно е решил на Велики четвъртък, коментираха още жителите на Ведрина. От полицията добавят, че заподозреният в извършването на престъплението - Ради А. е задържан, като в момента е под полицейска охрана в МБАЛ - Добрич. Трупът на починалата жена е изпратен за аутопсия в Съдебна медицина - Добрич. Провеждат се процесуално-следствени действия за изясняване на случая. НДТ

 


Сходни връзки

УБИХА С ЧУК БИВШАТА КМЕТИЦА НА СЕЛО ВЕДРИНА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
УБИХА С ЧУК БИВШАТА КМЕТИЦА НА СЕЛО ВЕДРИНА
Автор: Anonymous да 2012-04-18 @ 21:28 EEST
a dali tazi biv6a kmetitsa e nevinna.
близка
Автор: Anonymous да 2012-04-19 @ 11:22 EEST
Това беше една много умна,разбрана и уважителна жена с мислене поне 20год. напред в бъдещето.Убиецът е осведетелствуван шизофреник и не след дълго ще го пуснат от МВР.Как ще живеем ние хората от селото във вечен страх ли?Да не превърти пак, да си ходи при семейството във Варна.Много лесно близките му са решили проблема отивай си на село уж на спокойствие.Да го вкарат в психиатрична клиника до живот.ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди