изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ


ОВЕН - По-често днес ще съобразявате с обстановката, мястото и хората, но от това няма да пострада нито самочувствието, нито бизнеса ви. Бъдете вежливи и добронамерени, за да постигате с повече лекота намеренията си днес.
ТЕЛЕЦ - Изпълнени сте с енергия, която трябва да канализирате и насочите към работата си. Ще отхвърлите много задачи и то с лекота, без да изпитате умора и раздразнение.
БЛИЗНАЦИ - Ще имате успех в новите начинания, стига да се мобилизирате и насочите енергията си в правилната посока. Не взимайте окончателни решения днес.
РАК - Срещи с роднини и приятели ще ви обогатят с нови идеи и в същото време ще размишлявате върху нещата, които пречат на развитието ви, за които е похвално, че сте ги разпознали и назовали.
ЛЪВ - Решавайки чужди проблеми, няма да пренебрегнете своите, дори нещо повече. В тази връзка ще вземете решения за прекъсване на ненужни връзки, пречещи на развитието ви.
ДЕВА - Отлично време за всичко, което бихте желали да направите за себе си, кариерата, бизнеса, семейството и дома. Имате воля да решавате финансови, лични и битови въпроси, и водени от истината, ще намерите отговорите, които търсите.
ВЕЗНИ - В професионалната сфера, а също и в бизнеса ще имате добри попадения, но не и без помощта на човек, имащ позиции в управлението. Възползвайте се и не пропускайте да покажете благодарността си.
СКОРПИОН - Денят е подходящ за пречистване и изход от кризисни състояния. Зареден е с положителна енергия и без да се чувствате натоварени или уморени, ще преминете през него с добро настроение и в хармония със себе си.
СТРЕЛЕЦ - Следващите дни ще покажат върху какво още да акцентирате вниманието си, за да имате успех. Заниманията на открито ще ви ободрят и помогнат по-добре да подредите мислите си.
КОЗИРОГ - Денят е подходящ за нови занимания, които ще ви се отдават с повече лекота, за това не се колебайте и действайте
ВОДОЛЕЙ - С усмивка ще установите собствената си значимост за някого, който ще ви потърси за финансова подкрепа или поне съвет, въпреки, че и вашите нужди не са никак малко.
РИБИ - Разтоварваща диета ще ви помогне да се освободите от токсини и излишни килограми. Денят е благоприятен за медитация, други духовни практики и духовни прозрения.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди