изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:55 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 20-26 април 2012 г.    
Времето

Преди полунощ срещу петък ще бъде с незначителна облачност до ясно, а след полунощ облачността ще се увеличи от запад до значителна сутринта, но ще е предимно средна и висока. Вятър от юг слаб. Минимални температури 7-12 градуса.През деня ще е предимно облачно с превалявания, на места придружени от гръмотевици. Вятър умерен от юг-югозапад, по Черноморието до силен. Максимални температури 16-21 градуса.



 

 

В събота ще има предимно значителна облачност с превалявания на места придружени от гръмотевици. Вятър от юг-югозапад слаб до умерен, постепенно ще стане от запад-северозапад. Минимални температури 7-12 градуса, максимални 15-20.

В неделя над северните райони ще се заоблачи и там на места ще превали. Над южните райони ще бъде с незначителна облачност почти без валеж. Вятър от западна четвърт умерен до засилен. Температурите без съществена промяна.

В понеделник ще бъде предимно ясно и слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад, по Черноморието от южна четвърт. Максималните температури слабо ще се повишат.

Във вторник преди пладне ще е слънчево, а след пладне от запад облачността ще се увеличи. Вятър от юг слаб, ще стане от югоизток. Минимални температури 7-12 градуса, максимални 17-22.

В сряда преди пладне облачност ще е предимно значителна. След пладне облачността ще се разкъсва и намалява - привечер до незначителна. Вятър от югоизток слаб, по Черноморието до изток. Минимални температури 8-13 градуса, максимални 19-24.

В четвъртък ще е предимно слънчево. Вятър от източна четвърт – слаб. Температурите без промяна.

Вълнението в началото ще е 2-3 бала, но в следващите дни постепенно ще стане 1-2 бала. На 24-ти, вторник отново ще се усили до 2-3 бала. Температура на морската вода 9-12, в края на периода - малко по-висока.

 

 

Деж.синоптик: И. Куюмджиев

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 20-26 април 2012 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди