изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:18 EEST
„Ауди”-то на Доростела било подарък от майка й    
Общество "Ауди”-то на загиналата в сряда Доростела Драганова било подарък от майка й, която работела от години в Гърция, разказаха близки на момичето. Според други, тя сама е спестила пари, за да си закупи возилото.


 Силистренци си спомнят Доростела от преди пет години, когато грабна приза „Мис Силистра`2007. Това издание на регионалния конкурс „Мис Силистра 2007", част от националната верига „Мис България“, бе обявено в подкрепа на българските медици в Либия. Тогава 18-годишната Доростела Драганова спечели и автоматичното право да участва в националния финал „Мис България 2007".

В средата Доростела Драганова като Мис Силистра`2007 с подгласнички 16-годишната Невена Маркова (второ място) и 17-годишната Анита Митева (трето място).

Доростела има брат и сестра от предишен брак на майка си. Бащата е бивш полицай. Работил е в една от транспортните фирми на Силистра.
 
 
  След като завършва средното си образование в местната езикова гимназия заминава за столицата, за да си търси работа. Нейни връстници си спомнят, че е работила известно време и при майка си в Гърция.
 
  В София се записва на курс за стюардеси. Последно работила като стюардеса в „България Еър“. Учила е задочно в Нов български университет.

Приятели в града коментират, че смъртта й е голяма загуба. Била е весело, усмихнато, приятно момиче. С благ характер, не конфликтна и живееща без излишна показност, за разлика от връстниците си.
 
  Във фаталната нощ бащата на Доростела е бил повикан в ОД на МВР-Силистра, за да му съобщят трагичната вест. Той отишъл там със свой приятел, а веднага след това тръгнал веднага за столицата, за да прибере тялото на детето.
 
  Всички близки, приятели и познати ще могат да си вземат последно сбогом с Доростела днес от 14:00 ч. в  Дома на учителя, гр. Силистра

http://www.portal-silistra.eu

Две момичета са загинали при жесток удар на лек автомобил с автобус на фирма "Юнион Ивкони" на пътя София-Перник около 18.40 ч. на 18.04. Сн.: Bulphoto Две момичета загинаха при катастрофа с автобус на пътя София-Перник 
 

 


Сходни връзки

„Ауди”-то на Доростела било подарък от майка й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди