изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:46 EEST
Коне, участвали на Олимпиада, разхождат туристи в Албена    
Туризъм Елитни коне, разхождат туристи в Албена, съобщи управителят на конната база в курортния комплекс Росен Петров. Той и Павлин Димитров са лицензирани от Спешъл Олимпикс България инструктори по спортна езда за хора с интелектуални затруднения.


Базата разполага и с коне обучени специално за целта, които м.г. са участвали на Олимпийските игри за хора с интелектуални затруднения в Атина.
В Албена има общо 15 коня, включително и две понита. Сред животните има елитни коне от Холандия, Източнобългарска порода за спорт, Арабска порода, Хафлингери, които най-често се използват от туристите за разходка по плажа.
„Най-често гостите на Албена обичат да яздят по плажа след 18 часа. Услугата струва 25 лева за 45 минути. По време на маршрута  туристите се придружават от инструктор. Голям интерес има към шотландското пони, което децата ползват срещу 10 лева. Училището за езда е 10 лева. То включва 1 час теория, 4 часа езда в манеж, 4 часа езда в полето, 1 час езда на плажа, всички завършили получават диплома. Курсът е на стойност 250 лева”, сподели Петров.

 


Сходни връзки

Коне, участвали на Олимпиада, разхождат туристи в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди