изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:42 EEST
Заподозряният за убийството в ”Горубляне” остава в ареста    
Ред и сигурностСофийският градски съд остави в ареста Георги Георгиев, който беше задържан за убийството в Горубляне на Драгомир Бицов.  Съдът прецени, че са събрани достатъчно доказателства, че Георгиев е извършил престъплението. Според съда, ако остане на свобода, има опасност той да извърши и ново престъпление.

Съдът взе решението въз основа на свидетелски показания. По всяка вероятност става въпрос за любовна афера между обвиняемия и съпругата на убития Галина Бицова. Решението на съда подлежи на обжалване в тридневен срок. Мярката е наложена по член 64, ал. 5 на Наказателно-процесуалния кодекс, предаде "Фокус".

Георгиев може да обжалва решението пред Софийския апелативен съд.

40-годишният бизнесмен Драгомир Бицов бе открит убит в къщата му в столичния кв. "Горубляне". Официално той няма полицейско досие, но по непотвърдена информация е бил замесен в лихварство. Тялото на Драгомир Бицов е открито на 14-и април сутринта в гаража на дома му на ул. "Стадиона" №7. При първоначалния оглед не са били открити следи от насилие. Едва по време на аутопсията са били констатирани две огнестрелни рани в тила на починалия. Впоследствие полицията арестува двама за убийството, сред които е въпросният Георги Георгиев, който признава пред полицията извършеното.

Като причини за убийството засега се очертават лични мотиви, заявиха лаконично от полицията. За момента няма данни убитият Бицов да е бил свързан с престъпна група за лихварство, каквато информация се появи по-рано.

Справка във фирмените регистри показва, че официално той е собственик на фирма "Ив-Трейд”, която се занимава с предоставяне на парични заеми, обезпечени със злато. Чрез нея той управлявал няколко заложни къщи. "Ауто Диб-Трейд”, чийто едноличен собственик също е Бицов, пък се занимава с търговия на авточасти. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Заподозряният за убийството в ”Горубляне” остава в ареста | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди