изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:15 EEST
УЧЕНИЦИ ОТ ВЕТЕРИНАРНАТА ГИМНАЗИЯ НА РАБОТНА СРЕЩА В ИСТАНБУЛ    
ОбразованиеШестима ученици и двама учители от професионална гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Г.Павлов” ще вземат участие в четвъртата работна среща по проект „Защита на животните в Европа”.


Форумът ще се състои от 22-27 април, на о-в Буюк Ада, който е най-големият от архипелага на Принцовите острови, разположен в Мраморно море, на 20 км от Истанбул. В него ще участват 37-ма ученици и 13 преподаватели от България, Германия, Италия, Испания, Полша, Португалия и Турция.
Срещата е заключителна по двугодишния европейски образователен проект и на нея ще бъдат представени всички крайни продукти, анализирани резултатите и предприемане на стъпки за бъдещи партньорства. Ще бъде организирана томбола с благотворителна цел за набиране на средства за приют за кучета на о-в Бую Када, срещи с дружества за защита на животните, посещение на Аквариума в Истанбул, както и на други известни забележителности в турския мегаполис.  
Проектът се финансира по програма „Учене през целия живот”, секторна програма „Коменски”. НДТ
 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ОТ ВЕТЕРИНАРНАТА ГИМНАЗИЯ НА РАБОТНА СРЕЩА В ИСТАНБУЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди